ACTUALIDAD, noti_actividades, noti_vecinos|

Setmana del Major en Alfafar.
  • Del 21 de septiembre al 5 de octubre las y los mayores de Alfafar disfrutan de una amplia programación.
  • Teatro, visitas o caminatas marcan la hoja de ruta de estos días.
Alfafar, 22/09/2017:
Ya ha dado comienzo la “Setmana dels Majors” en Alfafar, organizada por el área de Mayores de l’Ajuntament d’Alfafar. Del 21 de septiembre y hasta el 5 de octubre tendrán lugar diferentes actividades para el disfrute de la población más mayor del municipio.
Estas actividades se crear alrededor de la celebración del Día Internacional de las Personas Mayores, el 1 de octubre. Dieron comienzo el jueves 21 de septiembre con la salida al teatro Talía, con el espectáculo “Full Monty”.
El martes 26 de septiembre, habrá cinefórum “Las Sufragistas” y será proyectada en el edificio Sanchis Guarner. El miércoles 27 a las 17:30 horas, “Escoltem en Igualtat: Canços Populars”, en el Centro Municipal de Mayores. La próxima excursión será una visita guiada al “Museo de la Horchata”, organizada para el jueves 28 de septiembre a las 17:00 horas.
El lunes 30 de septiembre, a las 10:00 horas empezará la Jornada de Envejecimiento Activo, donde se presentarán los talleres del programa “Més vida als Anys”, habrá exhibición de talleres, para que las personas interesadas los conozcan de cerca. Se contará con stands informativos de farmacias, ortopedias, ópticas, etc. Todo estará ubicado en el Parque de las Palmeras. Este proyecto es muy importante para la población más mayor del municipio, ya que es una manera de estar activo desarrollando cuerpo y mente. Estos talleres están presentes durante todo el curso y tienen muy buena acogida. Son muchas las personas que participan de los mismos. Empezó siendo un proyecto piloto y cada año se consolida con mayor número de inscripciones.
El martes 3, “Escoltem en Igualtat: “Copla”, en el edificio Sanchis Guarner, a las 17:30 horas. Para el 4 de octubre se ha organizado una charla sobre “Sexualitat i Relacions en l’Edat Madura”, en el Centro Municipal de Mayores. Y para finalizar el 5 de octubre, de 17 a 20 horas se hará una “Ruta de la Salud”, donde las personas que participen podrán realizarse pruebas médicas relacionadas con el riesgo cardiovascular, neumología, nutrición, osteoporosis y prevención del cáncer. Podrán participar de diferentes charlas informativas y realizar talleres de ejercicio físico para prevenir las patologías más frecuentes como, espalda, hombres, caderas y rodillas. Además habrá mesas informativas sobre hábitos de vida saludable.
Todas las actividades están creadas con el objetivo de mejorar la calidad de vida de las personas mayores y favorecer un envejecimiento activo, a través del ocio, el ejercicio y los diferentes talleres. De este modo, desde la Concejalía de Mayores se trabaja durante el año para que los mayores de Alfafar tengan a su disponibilidad diferentes actividades en las que puedan seguir desarrollando sus habilidades sociales e intelectuales.
Majors_Setmana_Major
Setmana del Major a Alfafar.
  • Del 21 de setembre al 5 d’octubre les i els majors d’Alfafar gaudeixen d’una àmplia programació.
  • Teatre, visites o caminades marquen el full de ruta d’aquests dies.
Alfafar, 22/09/2017:
Ja ha donat començament la “Setmana dels Majors” a Alfafar, organitzada per l’àrea de Majors de l’Ajuntament d’Alfafar. Del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre tindran lloc diferents activitats per al gaudi de la població més major del municipi. Aquestes activitats es crear al voltant de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors, l’1 d’octubre. Van donar començament el dijous 21 de setembre amb l’eixida al teatre Talía, amb l’espectacle “Full Monty”. El dimarts 26 de setembre, hi haurà cinefórum “Les Sufragistes” i serà projectada en l’edifici Sanchis Guarner. El dimecres 27 a les 17:30 hores, “Escoltem en *Igualtat: Canços Populars”, en el Centre Municipal de Majors. La pròxima excursió serà una visita guiada a el “Museu de l’Orxata”, organitzada per al dijous 28 de setembre a les 17:00 hores. El dilluns 30 de setembre, a les 10:00 hores començarà la Jornada d’Envelliment Actiu, on es presentaran els tallers del programa “Més vida als Anys”, hi haurà exhibició de tallers, perquè les persones interessades els coneguen d’a prop. Es comptarà amb stands informatius de farmàcies, ortopèdies, òptiques, etc. Tot estarà situat en el Parc de les Palmeres. Aquest projecte és molt important per a la població més major del municipi, ja que és una manera d’estar actiu desenvolupant cos i ment. Aquests tallers estan presents durant tot el curs i tenen molt bon acolliment. Són moltes les persones que participen dels mateixos. Va començar sent un projecte pilot i cada any es consolida amb major nombre d’inscripcions. El dimarts 3, “Escoltem en Igualtat: “Copla”, en l’edifici Sanchis Guarner, a les 17:30 hores. Per al 4 d’octubre s’ha organitzat una xarrada sobre “Sexualitat i Relacions en l’Edat Madura”, en el Centre Municipal de Majors. I per a finalitzar el 5 d’octubre, de 17 a 20 hores es farà una “Ruta de la Salut”, on les persones que participen podran realitzar-se proves mèdiques relacionades amb el risc cardiovascular, pneumologia, nutrició, osteoporosi i prevenció del càncer. Podran participar de diferents xarrades informatives i realitzar tallers d’exercici físic per a prevenir les patologies més freqüents com, esquena, homes, malucs i genolls. A més hi haurà taules informatives sobre hàbits de vida saludable. Totes les activitats estan creades amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones majors i afavorir un envelliment actiu, a través de l’oci, l’exercici i els diferents tallers. D’aquesta manera, des de la Regidoria de Majors es treballa durant l’any perquè els majors d’Alfafar tinguen a la seua disponibilitat diferents activitats en les quals puguen seguir desenvolupant les seues habilitats socials i intel·lectuals.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://portal.stikestelogorejo.ac.id https://pelaporan.pn-banyuwangi.go.id/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/