Se inician las obras de la zona verde “La Fila” de Alfafar.

zona verde
· El pasado lunes comenzaron los trabajos para la adecuación de esta zona.
 
· La superficie consta de 1990m2.
 
2 agosto, 2017:
 
Los trabajos para la adecuación de la zona verde “La Fila” llevado a cabo por el área de urbanismo de l’Ajuntament d’Alfafar comenzaron el pasado lunes 31.
 
La superficie de adecuación se ubica en la esquina entre la Avenida Reyes Católicos y la calle Alicante y está dentro del Plan Provincial de Cooperación de Obras y Servicios (PPOS 2016). Consta de 1990m2 destinados a dotar a la ciudadanía de Alfafar de un espacio para disfrutar en familia, con una gran diversidad de usos que se adapten a las necesidades manifestadas por la población y teniendo en cuenta la proximidad de un Centro Escolar. También supone un desafío al que se enfrenta la sociedad actual aplicando una política de desarrollo urbano de género en la que se tenga en cuenta las personas mayoritariamente usuarias de ese espacio, en este caso las familias.
 
Este proyecto cuenta con una zona de paseo central que organiza de forma clara la circulación interior del mismo con señalítica adecuada. Dispone de sombreado natural y de creación de pérgolas. También está dotado de un paseo lateral que permite acceder al espacio acotado y aislado de pipi-can para mascotas y así poder utilizarlo como acceso prioritario sin tener que atravesar el paseo central para acceder al mismo.
 
Además, se dispondrá de espacios verdes con plantación de arbolado y conservación del existente, zonas de juegos para niñas y niños de todas las edades y adaptados también a la diversidad funcional, así como zonas con juegos tradicionales valencianos y espacios de estancias para usos lúdicos con mobiliario urbano integrado como papeleras, bancos o aparca bicis.
 
L’Ajuntament d’Alfafar está trabajando en este proyecto para que todo el municipio pueda disfrutar en familia y fomentar la convivencia entre el vecindario que quiera disfrutar de la zona ajardinada. Se piden disculpas por adelantado por las molestias que puedan generar estas obras.
 
IMG_8394
 
S’inicien les obres de la zona verda “La Fila” d’Alfafar.
 
· Dilluns passat van començar els treballs per a l’adequació d’aquesta zona.
 
· La superfície consta de 1990m2.
 
2 agost, 2017:
 
Els treballs per a l’adequació de la zona verda “La Fila” dut a terme per l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar van començar el passat dilluns 31.
 
La superfície d’adequació se situa en la cantonada entre l’Avinguda Reyes Catòlics i el carrer Alacant i està dins del Pla Provincial de Cooperació d’Obres i Serveis (PPOS 2016). Consta de 1990m2 destinats a dotar a la ciutadania d’Alfafar d’un espai per a gaudir en família, amb una gran diversitat d’usos que s’adapten a les necessitats manifestades per la població i tenint en compte la proximitat d’un Centre Escolar. També suposa un desafiament al que s’enfronta la societat actual aplicant una política de desenvolupament urbà de gènere en la qual es tinga en compte les persones majoritàriament usuàries d’aqueix espai, en aquest cas les famílies.
 
Aquest projecte compta amb una zona de passeig central que organitza de forma clara la circulació interior del mateix amb señalítica adequada. Disposa d’ombra natural i de creació de pèrgoles. També està dotat d’un passeig lateral que permet accedir a l’espai fitat i aïllat de pipi-ca per a mascotes i així poder utilitzar-ho com a accés prioritari sense haver de travessar el passeig central per a accedir al mateix.
 
A més, es disposarà d’espais verds amb plantació d’arbratge i conservació de l’existent, zones de jocs per a xiquetes i xiquets de totes les edats i adaptats també a la diversitat funcional, així com zones amb jocs tradicionals valencians i espais d’estades per a usos lúdics amb mobiliari urbà integrat com a papereres, bancs o aparca bicis.
 
L’Ajuntament d’Alfafar està treballant en aquest projecte perquè tot el municipi puga gaudir en família i fomentar la convivència entre el veïnat que vulga gaudir de la zona enjardinada. Es demanen disculpes per endavant per les molèsties que puguen generar aquestes obres.