Noticias (Avisos)

PREINSCRIPCIÓN UNIVERSIDAD DE MAYORES FLORIDA UNIVERSITARIA

 

 

+INFO: http://www.alfafar.com/wp-content/uploads/2017/06/florida.pdf
florida


AJUDES PER AL FOMENT DEL VALENCIÀ

Divendres passat es van publicar en el DOGV ajudes per al foment del valencià:
 
1. Destinades a mitjans de comunicació social: empreses de televisió, ràdio i premsa escrita en paper i digital. Les ajudes van dirigides a subvencionar la preproducció, producció i distribució de programes de ràdio i televisió en valencià, i a la producció, edició i difusió de premsa escrita i digital en valencià durant tot l’any 2017. Podeu descarregar-vos la resolució ací: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/05/19/pdf/2017_4203.pdf.
Més informació en la pàgina de la Generalitat Valenciana: http://www.ceice.gva.es/web/dgplgm/ayudas.
 
2. Destinades a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social. Les ajudes van dirigides a activitats de promoció de l’ús del valencià en l’àmbit local durant l’any 2017. Podeu descarregar-vos la resolució ací: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/05/19/pdf/2017_4202.pdf.
Més informació en la pàgina web de la Generalitat Valenciana: http://www.ceice.gva.es/ca/web/dgplgm/ayudas.
 
El termini de presentació en ambdós casos és de 15 dies naturals a comptar des de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Les entitats i empreses interessades poden informar-se’n a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià a través de l’adreça electrònica aviva@alfafar.es o presencialment de dilluns a dijous de 9h a 13:30h.

VUESTRA OPINIÓN NOS AYUDA A HACER UN ALFAFAR MEJOR

Vuestra opinión nos ayuda a hacer un #Alfafar mejor. Alfafar está en proceso de adjudicación de los Fondos de Cooperación Municipal que permitirían invertir 390.000€ en nuestro municipio. Es por ello que, en el caso que la adjudicación se produjese, queremos estar preparados para empezar a trabajar con ellos de forma inmediata. Hasta el próximo 19 de mayo podéis colaborar. Las urnas donde depositar el impreso se encuentran en el SAC del Barrio Orba y del Ayuntamiento. En los Puntos de Información podéis encontrar el impreso a rellenar.
430519111_85679
La vostra opinió ens ajuda a fer un #Alfafar millor. Alfafar està en procés d’adjudicació dels Fons de Cooperació Municipal que permetrien invertir 390.000€ en el nostre municipi. És per açò que, en el cas que l’adjudicació es produïra, volem estar preparats per a començar a treballar amb ells de forma immediata. Fins al pròxim 19 de maig podeu col·laborar. Les urnes on dipositar l’imprès es troben al SAC del Barri Orba i de l’Ajuntament. En els Punts d’Informació podeu trobar l’imprès a omplir.

CHARLAS INFORMATIVAS ESCOLARIZACIÓN CURSO 2017-2018

reuniones_17-18


HORARIO ESPECIAL BIBLIOTECA Y ESPAI JOVE

estudiar_biblioteca_2017


Older Entries »