ACTUALIDAD, noti_actividades, noti_vecinos|

“Nadal Lúdic” en Alfafar.
  • Seis días llenos de actividades donde niños y niñas disfrutan de las vacaciones de Navidad.
  • El objetivo es que las personas que participan de este programa tengan las mismas oportunidades que el resto de niños y niñas del municipio.
Alfafar, 29/12/2017:
Desde la Concejalía de Servicios Sociales de l’Ajuntament d’Alfafar, se está llevando a cabo el “Nadal Lúdic”, un programa para las familias con pocos recursos del municipio.
Desde este miércoles 27 de diciembre y hasta el próximo 4 de enero los niños y niñas que participan de este programa podrán disfrutar de actividades muy diversas. Durante el día de ayer los niños y niñas disfrutaron de un taller de robótica por la mañana y por la tarde, se divirtieron con una película en el cine, donde pudieron comer palomitas y tomar un refresco. Hoy, estarán todo el día en el “Centre Ambiental del Vedat”. El viernes, toca deporte, BubbleSoccer, más conocido como fútbol de burbuja, donde los niños y niñas podrán divertirse con esta modalidad tan especial. El martes, 2 de enero, aprenderán y conocerán el mundo vegetal en el Jardín Botánico de Valencia. También participarán en el taller de Navidad, donde las plantas típicas de esta época serán las protagonistas. Para el miércoles, se ha preparado un taller de robótica, una comida todos juntos en una hamburguesería y por la tarde jugarán a los bolos. Para el jueves 4 de enero, se ha organizado una actividad de senderismo por Chulilla y una ruta por los Puentes Colgantes.
Todas las actividades están especializadas por grupos de edades, para adaptarse a las necesidades de cada grupo.
Desde el Consistorio se mantiene el compromiso por dar las mismas oportunidades a todos los niños y niñas de Alfafar.
Nadal_Ludic
“Nadal Lúdic” a Alfafar.
  • Sis dies plens d’activitats on xiquets i xiquetes gaudeixen de les vacances de Nadal.
  • L’objectiu és que les persones que participen d’aquest programa tinguen les mateixes oportunitats que la resta de xiquets i xiquetes del municipi.
Alfafar, 29/12/2017:
Des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alfafar, s’està duent a terme el “Nadal Lúdic”, un programa per a les famílies amb pocs recursos del municipi. Des d’aquest dimecres 27 de desembre i fins al pròxim 4 de gener els xiquets i xiquetes que participen d’aquest programa podran gaudir d’activitats molt diverses. Durant el dia d’ahir els xiquets i xiquetes van gaudir d’un taller de robòtica al matí i a la vesprada, es van divertir amb una pel·lícula en el cinema, on van poder menjar crispetes i prendre un refresc. Avui, estaran tot el dia en el “Centre Ambiental del Vedat”. El divendres, toca esport, BubbleSoccer, més conegut com a futbol de bambolla, on els xiquets i xiquetes podran divertir-se amb aquesta modalitat tan especial. El dimarts, 2 de gener, aprendran i coneixeran el món vegetal en el Jardí Botànic de València. També participaran en el taller de Nadal, on les plantes típiques d’aquesta època seran les protagonistes. Per al dimecres, s’ha preparat un taller de robòtica, un menjar tots junts en una hamburgueseria i a la vesprada jugaran a les bitlles. Per al dijous 4 de gener, s’ha organitzat una activitat de senderisme per Chulilla i una ruta pels Ponts Penjants. Totes les activitats estan especialitzades per grups d’edats, per a adaptar-se a les necessitats de cada grup. Des del Consistori es manté el compromís per donar les mateixes oportunitats a tots els xiquets i xiquetes d’Alfafar.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://portal.stikestelogorejo.ac.id https://pelaporan.pn-banyuwangi.go.id/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/