ACTUALIDAD, noti_actividades|

El pasado viernes 16 de noviembre Alfafar celebró su VII Gala del Deporte, una cita anual que organiza l’Ajuntament d’Alfafar a través de su Concejalía de Deportes, en colaboración con los clubes deportivos del municipio, con la que se pretende compartir con toda la ciudadanía el trabajo y esfuerzo realizado a lo largo del año por los clubes y deportistas de Alfafar.

La intervención del cómico Oscar Tramoyeres dio inicio a una gala en la que Ramón José Sánchez Medina y Francis García Martínez recibieron un reconocimiento por los años de esfuerzo y dedicación a las disciplinas de Powerlifting o levantamiento de potencia y de fitness y culturismo, respectivamente. También, la joven Celia Pérez Alba fue homenajeada por sus excelentes resultados en los campeonatos de Salvamento y Socorrismo de España.

Uno de los momentos más emotivos de la gala llegó con el reconocimiento al atleta valenciano Fernando Sinovas, figura destacada del atletismo español de finales de los ochenta y principios de los 90 en los que logró tres subcampeonatos de obstáculos y fue internacional en siete ocasiones. Sinovas agradeció muy emocionado el apoyo de su familia durante toda su trayectoria y el reconocimiento de Alfafar a su carrera.

Los diferentes clubes deportivos, por su parte, también rindieron homenaje a distintos deportistas por su labor en el club, por sus méritos deportivos y por ser un ejemplo de dedicación y esfuerzo para todo el pueblo. Rocío Mancebo, Ramón José Monfort, Iván Penalba y el Infantil A de la UDB de Alfafar fueron homenajeados por sus respectivos clubs.    

El alcalde, Juan Ramón Adsuara, la concejala de Deportes, Loli Monmeneu, representantes de todos los clubes de Alfafar y numerosos vecinos y vecinas no se perdieron un acto en la que el esfuerzo, el trabajo en equipo y la superación personal de los deportistas fueron los protagonistas.

DSC_0674

Divendres passat 16 de novembre Alfafar va celebrar la seua VII Gala de l’Esport, una cita anual que organitza l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua Regidoria d’Esports, en col·laboració amb els clubs esportius del municipi, amb la qual es pretén compartir amb tota la ciutadania el treball i esforç realitzat al llarg de l’any pels clubs i esportistes d’Alfafar.
 
La intervenció del còmic Oscar Tramoyeres va donar inici a una gala en la qual Ramón José Sánchez Medina i Francis García Martínez van rebre un reconeixement pels anys d’esforç i dedicació a les disciplines de Powerlifting o aixecament de potència i de fitness i culturisme, respectivament. També, la jove Celia Pérez Alba va ser homenatjada pels seus excel·lents resultats en els campionats de Salvament i Socorrisme d’Espanya.
 
Un dels moments més emotius de la gala va arribar amb el reconeixement a l’atleta valencià Fernando Sinovas, figura destacada de l’atletisme espanyol de finals dels vuitanta i principis dels 90 en els quals va aconseguir tres subcampionats d’obstacles i va ser internacional en set ocasions. Sinovas va agrair molt emocionat el suport de la seua família durant tota la seua trajectòria i el reconeixement d’Alfafar a la seua carrera.
 
Els diferents clubs esportius, per la seua banda, també van retre homenatge a diferents esportistes per la seua labor en el club, pels seus mèrits esportius i per ser un exemple de dedicació i esforç per a tot el poble. Rocío Mosso, Ramón José Monfort, Iván Penalba i l’Infantil A de la UDB d’Alfafar van ser homenatjats pels seus respectius clubs.
 
L’alcalde, Juan Ramón Adsuara, la regidora d’Esports, Loli Monmeneu, representants de tots els clubs d’Alfafar i nombrosos veïns i veïnes no es van perdre un acte en la qual l’esforç, el treball en equip i la superació personal dels esportistes van ser els protagonistes.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://portal.stikestelogorejo.ac.id https://pelaporan.pn-banyuwangi.go.id/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/