ESTUDI GRÀFIC I ALÇAMENT DE LA CASA CONSISTORIAL D’ALFAFAR

Dins del programa de beques de la Diputació Provincial de València, Maria Aguilera Duvison, alumna del Màster de Conservació del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València, ha realitzat un estudi en profunditat de l’evolució constructiva de la Casa Consistorial d’Alfafar.

Ha consultat projectes i documentació històrica per a remuntar-se a l’edifici original del segle XIX. Amb eixa informació ha pogut materialitzar un model 3D de l’edifici. Este volum s’ha transformat en un full retallable en paper, que s’annexarà a la futura publicació que durà a terme l’Ajuntament amb motiu del 150 aniversari de la construcció de l’edifici. El treball ha sigut dirigit per Juan Carlos Navarro, responsable de l’Oficina de Patrimoni Cultural.

ESTUDI GRÀFIC I AIXECAMENT DE LA CASA CONSISTORIAL D'ALFAFAR

Dins el programa de beques de la Diputació Provincial de València, Maria Aguilera Duvison, alumna del Master de Conservación del Patrimonio de la Universitat Politècnica de València, ha realitzat un estudi en profunditat de l'evolució constructiva de la Casa Consistorial d'Alfafar.

Ha consultat projectes i documentació històrica per remuntar-se a l'edifici original de segle XIX. Amb aquesta informació ha pogut materialitzar un model 3D de l'edifici. Aquest volum s'ha transformat en un desplegament retallable en paper, que s'annexarà a la futura publicació que durà a terme l'Ajuntament amb motiu del 150 aniversari de la construcció de l'edifici. El treball ha estat dirigit per Juan Carlos Navarro, responsable de l'Oficina de Patrimoni Cultural.