ACTUALIDAD, Deportes y juventud, noti_actividades|

El Complejo Deportivo de Alfafar en colaboración con la Concejalía de Deportes de l’Ajuntament ha iniciado el plazo de inscripción para las actividades programadas de la Escuela Deportiva Municipal de Alfafar que comienzan el próximo lunes 1 de octubre. A lo largo de la semana, los interesados pueden formalizar la matrícula en aquellas modalidades deportivas que prefieran en el mismo Complejo Deportivo.

La Escuela Deportiva Municipal de Alfafar permite a las y los niños de entre 3 y 14 años elegir entre 8 modalidades deportivas distintas (fútbol sala, patinaje, baloncesto, taekwondo, baile, psicomotricidad deportiva, gimnasia rítmica y multideporte) para su iniciación que les posibilitará continuar con su aprendizaje deportivo en los diferentes clubes de Alfafar.

Las diferentes actividades deportivas contarán con tres días de entrenamiento a la semana en horarios de 17.30 a 18.30 h para los grupos de edades menores y de 18.30 a 19.30 h. para los más mayores. Además, las modalidades deportivas de fútbol sala, baloncesto y baile se dividirán por rangos de edad en dos grupos: de 5 a 8 años y de 9 a 14 años. La Psicomotricidad Deportiva, por su parte, para la mejora de la coordinación y la motricidad quedará reservada para los más pequeños con un grupo de 3 a 5 años.

Con la puesta en marcha de la Escuela Deportiva Municipal, l’Ajuntament d’Alfafar a través de su concejalía de Deportes pretende ofrecer a las y los más jóvenes del municipio la posibilidad de iniciarse en la práctica deportiva durante las tardes y, de esta manera, fomentar el desarrollo de valores como el esfuerzo, la motivación, la cooperación en grupo propio de las disciplinas deportivas, así como el desarrollo de hábitos de vida saludables desde edades tempranas.

Escuela-Deportiva-Municipal-Alfafar-Valencia_2018-2019_SUMA-Fitness-Club

El Complex Esportiu d’Alfafar en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha iniciat el termini d’inscripció per a les activitats programades de l’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar que comencen dilluns que ve 1 d’octubre. Al llarg de la setmana, els interessats poden formalitzar la matrícula en aquelles modalitats esportives que preferisquen en el mateix Complex Esportiu.
 
L’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar permet a les i els xiquets d’entre 3 i 14 anys triar entre 8 modalitats esportives diferents (futbol sala, patinatge, bàsquet, taekwondo, ball, psicomotricitat esportiva, gimnàstica rítmica i multiesport) per a la seua iniciació que els possibilitarà continuar amb el seu aprenentatge esportiu en els diferents clubs d’Alfafar.
 
Les diferents activitats esportives comptaran amb tres dies d’entrenament a la setmana en horaris de 17.30 a 18.30 h per als grups d’edats menors i de 18.30 a 19.30 h. per als més majors. A més, les modalitats esportives de futbol sala, bàsquet i ball es dividiran per rangs d’edat en dos grups: de 5 a 8 anys i de 9 a 14 anys. La Psicomotricitat Esportiva, per la seua banda, per a la millora de la coordinació i la motricitat quedarà reservada per als més xicotets amb un grup de 3 a 5 anys.
 
Amb la posada en marxa de l’Escola Esportiva Municipal, l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria d’Esports pretén oferir a les i els més joves del municipi la possibilitat d’iniciar-se en la pràctica esportiva durant les vesprades i, d’aquesta manera, fomentar el desenvolupament de valors com l’esforç, la motivació, la cooperació en grup propi de les disciplines esportives, així com el desenvolupament d’hàbits de vida saludables des d’edats primerenques.
 

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://portal.stikestelogorejo.ac.id https://pelaporan.pn-banyuwangi.go.id/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/